19 de octubre día internacional del cáncer de mama

El próximo sábado 19 de octubre se celebra el Día Internacional del Cáncer de Mama 2013 y en Mejor en Casa queremos compartir con vosotros esta noticia de las diferentes actividades que el Ayuntamiento de Alcoy, en colaboración con varias asociaciones contra el cáncer, realizarán al respecto:

ALCOI COMMEMORA EL DIA MUNDIAL DEL CÀNCER DE MAMA.

L’Ajuntament col·labora amb Solc i AECC.
Dissabte 19 d’octubre se celebra el Dia Mundial del Càncer de Mama, i a la nostra ciutat estan previstes diverses activitats tant divendres com dissabte de la mà de les associacions Solc; Associació d’ajuda en el tractament de cancer i AECC; Associació Espanyola Contra el Càncer, amb la col·laboració de la Regidoria de Benestar Social.

Al llarg del divendres, Solc disposarà taules informatives a diferents punts de la ciutat: davant el supermercats Mercadona de l’Alameda, El Camí i Santa Rosa, i també a les portes de Consultes Externes de l’Hospital Verge dels Lliris. Ja a les 18 hores, la Plaça de Dins acollirà la lectura d’un manifest per part d’ambdues entitats, seguida d’una batucada.

Dissabte serà l’AECC l’encarregada d’habilitar taules informatives, en aquest cas a les portes de l’Ajuntament, al Mercat de Sant Roc, davant El Teix i a l’Avinguda de la Hispanitat (davant el bar Las Cañas).

Tal i com explica la regidora de Benestar Social Aroa Mira, “amb aquestes activitats es preveu informar i alhora conscienciar a la població sobre aquesta malaltia que afecta a milers de dones. Especialment, s’incidirà en la seua prevenció, la principal arma per a lluitar contra el càncer de mama. Al mateix temps, voldríem aprofitar aquest dia per reclamar a les administracions autonòmica i estatal que posen fi a les retallades en Sanitat, i que es destinen més recursos a lluitar contra el càncer de mama, tant per a investigació, com per a prevenció, com per a tractament”.

FUENTE: Facebook «Ajuntament d’Alcoi Comunicació».

También os dejamos el Manifiesto 2013 que ha elaborado FECMA (Federacion Española del Cáncer de Mama).

Todos nuestros consejos y actividades en redes sociales

Todos nuestros consejos y actividades en las redes sociales

Facebook 

Youtube

Linkedin

Google +

¿Te ha parecido interesante? ¡Compártela!
Otras entradas que puedan interesarte
Te llamamos

ENVIAR
cargador
Abrir chat
1
Hola! ¿Cómo podemos ayudarte?
Escanea el código
Mejor en tu Casa
Hola! Bienvenido a Mejor en tu Casa.
¿Cómo podemos ayudarte?

Te responderemos lo antes posible